14 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κάριτας Ελλάς στον Αγρό

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού πολλοί φοιτητές από την Ιταλία επισκέφτηκαν και βοήθησαν το έργο του Αγρού στο Ελληνικό. Η τελευταία ομάδα ήρθε στις 4 Αυγούστου και αποτελείτο από νέους που είναι πρόσκοποι και κατοικούν στη Γένοβα. Ο κύριος σύνδεσμος του Αγρού με την Κάριτας είναι η Ρίτα Χαριτάκη, ενεργό και δραστήριο μέλος μας. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ γιατί χάρη στις εργασίες τους κράτησαν τον Αγρό ζωντανό και καταφέραμε να δώσουμε αρκετά από τα προϊόντα που παρήγαμε στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού αλλά και σε πρόσφυγες στον Ασύρματο.

Λίγα λόγια για την Κάριτας Ελλάς
Η Κάριτας Ελλάς έχει ως στόχο το δικαίωμα όχι μόνο για μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά πολύ συχνά για την επιβίωση για πολλούς από τους συνανθρώπους μας που δεν είναι πλέον δυνατό να διαφυλαχθεί. Κύρια προτεραιότητα της Κάριτας Ελλάς είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών των ατόμων που χτυπούν τις πόρτες των τοπικών Κάριτας.
Στόχος της είναι να μειωθούν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις φτωχές οικογένειες/άτομα από ευάλωτες ομάδες και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου